Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΑ



Διαβάστε τι είπαν ο Γιάννης Νικολάκης, η Στέλλα Χριστοδούλου και η Ιβάνα Μπραμπόροβα.

Μετά από την ολοκλήρωση του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στο Ανατόλια μίλησαν στο www.osfp.gr ο τεχνικός της ομάδας μας Γιάννης Νικολάκης, η αρχηγός Στέλλα Χριστοδούλου και η πρώτη σκόρερ Ιβάνα Μπραμπόροβα. Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Γιάννης Νικολάκης: «Σίγουρα η ομάδα ήταν πολύ καλή στο πρώτο της παιχνίδι. Είχαμε και εμείς αλλά και η άλλη ομάδα ελλείψεις αλλά είμαι ευχαριστημένος. Είναι αρχή και έχουμε πολλά να δώσουμε. Έχουμε μπροστά μας μεγάλη πορεία. Όταν δεν θα έχουμε ελλείψεις θα μπορούμε να δουλέψουμε πιο ομαδικά. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά»

Στέλλα Χριστοδούλου: «Είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις στην πρεμιέρα. Πάντα κρύβονται εκπλήξεις αλλά εμείς είχαμε συγκέντρωση και πήγαμε καλά. Σαφώς και η ομάδα μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερα με την προσθήκη και των κοριτσιών που δεν αγωνίστηκαν. Θεωρώ ότι η ομάδα είναι πολύ δυνατή. Θέλει υπομονή και δουλειά για να πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος»

Ιβάνα Μπραμπόροβα: «Ξεκινήσαμε δυνατά. Είχαμε συγκέντρωση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αλλά την χάσαμε σε κάποια σημεία στο τρίτο σετ. Η ομάδα είναι δυνατή και το δείχνει. Με την προσθήκη και της Βέσοβιτς η οποία είναι μια πολύ καλή παίκτρια μπορούμε να κοιτάξουμε πιο ψηλά και στην Ευρώπη».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :