Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΛΕΣΕ... ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ (ΡΗΟΤΟ)



Σήμερα το βράδυ η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται τη Γιουβέντους, σε ένα πολύ σημαντικό ματς για τη περσινή φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, ειδικά μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Οι Μαδριλένοι σε αυτό το ματς θα χρειαστούν τη βοήθεια του κόσμου τους και επειδή υπάρχουν συνεχόμενοι αγώνες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, η διοίκηση των "ροχιμπλάνκος" θέλει να έχει τη συμπαράσταση των οπαδών της στο ματς με τους "μπιανκονέρι".

Κάλεσαν λοιπόν τον κόσμο τους με έναν έξυπνο τρόπο… Με μήνυμα που ανάρτησαν στο προφίλ της Ατλέτικο στο twitter και που παραπέμπει στο άρθρο για τα εισιτήρια, στην επίσημη ιστοσελίδα των πρωταθλητών Ισπανίας.

Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά: "Μην κάνετε άλλα πλάνα για την Τετάρτη το βράδυ στις 21:45! Είστε καλεσμένοι στο Καλντερόν". Συνοδευόμενο με μια φωτογραφία με εισιτήρια του ματς της Τετάρτης…

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :