Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ Η... «ΒΟΜΒΑ»!



Τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων του Ολυμπιακού στην Α1 μπάσκετ ανήκουν από τη φετινή σεζόν στον ΟΤΕ, αλλά στη Nova ...έκατσε η «βόμβα» της ήττας των ερυθρόλευκων απ' την Κηφισιά.

Καθώς η Nova έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα όλου του Πρωταθλήματος πλην Ολυμπιακού και ΑΕΚ, μετέδωσε την αναμέτρηση της Κηφισιάς και μέσω του συγκεκριμένου συνδρομητικού οι φίλοι του μπάσκετ είδαν τη μεγάλη έκπληξη.

Η ήττα του Ολυμπιακού έδωσε μεγάλο ενδιαφέρον, για τη συνέχεια της κανονικής περιόδου της Α1, κάτι που ανέβασε τις ...μετοχές των τηλεοπτικών δικαιωμάτων τόσο της Nova, όσο και αυτών του ΟΤΕ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Σε ότι αφορά στην δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας μπάσκετ, η Nova θα δείξει Ολυμπιακό και η ΝΕΡΙΤ τον Παναθηναϊκό, δηλαδή το αντίστροφο απ' εκείνο που συνέβη στην πρεμιέρα.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :