Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

ΑΛΕΓΚΡΙ : ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!



Εν αντιθέσει με τον προπονητή της Ρόμα, Ρούντι Γκαρσιά, ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, δεν έκανε καμία νύξη στη διαιτησία του Ρόκι στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Είμαι επτά χρόνια προπονητής της Serie A και ποτέ δεν φώναξα, δεν έκλαψα για τη διαιτησία», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ευρωπαϊκής αντιπάλου του Ολυμπιακού.

«Ο Ρόκι πήρε τις αποφάσεις του και από εκεί και πέρα είναι αχρείαστο το να επικεντρώσουμε σε αυτές όταν έχει γίνει ένα τόσο δυνατό, τόσο έντονο ματς», συμπλήρωσε ο έμπειρος τεχνικός.

Από κει και πέρα, ο Αλέγκρι απάντησε στην ερώτηση για το αν η Γιουβέντους αισθάνεται πιο δυνατή από τη Ρόμα.

«Δεν θα είναι μια κούρσα για δύο άλογα. Δεν είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα από την Ρόμα, είμαστε μια σπουδαία ομάδα που επί τρία χρόνια κάνει εκπληκτικά αποτελέσματα. Σπουδαία πράγματα, όμως, κάνει και η Ρόμα. Οι παίκτες μου σήμερα ήταν καλοί και άξιζαν τη νίκη, σε ένα ματς που ήταν μοιρασμένο και θα μπορούσε να συμβεί οτιδήποτε», υπογράμμισε ο Αλέγκρι.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :