Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΜΠΟΤΙΑ : ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ!



Έτοιμος να προσφέρει ακόμη περισσότερα δηλώνει ο Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος πρόσθεσε πως το κλειδί της νίκης επί της Γιουβέντους είναι το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έπαιξε σαν ομάδα.

Χαρούμενος και για τη νίκη επί των Ιταλών με σκορ 1-0 αλλά και την προσωπική του απόδοση στο παιχνίδι δήλωσε πως είναι ο Μποτία.

«Η ομάδα δούλεψε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Παίξαμε σαν ομάδα και αυτή ήταν η βάση της νίκης. Είχαμε καλή απόδοση, πιστέψαμε στη νίκη και τα καταφέραμε. Είναι σίγουρο πως στο Τορίνο τώρα πρέπει να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά μια μάχη στην οποία θα πρέπει να τα δώσουμε όλα. Αν δεν τα καταφέρουμε, δεν τρέχει τίποτα, προχωράμε στο επόμενο ματς. Προσωπικά φαίνεται η δουλειά μου. Προσπαθώ πάρα πολύ και με τη βοήθεια των συμπαικτών μου θα προσφέρω ακόμη περισσότερα» τόνισε ο Ισπανός αμυντικός.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :