Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Η... ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΧΟΡΤΣΑΝΙΤΗ



Στις προπονήσεις με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ επέστρεψε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο οποίος δείχνει να ξεπερνά τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν το καλοκαίρι, ενώ πλέον υπάρχουν σκέψεις για ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ταλαιπωρήθηκε με διάφορα προβλήματα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και έχασε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας, επέστρεψε στις προπονήσεις με την «ομάδα του λαού» και μάλιστα δείχνει σιγά σιγά να επανέρχεται.

Μπορεί τα νέα από την επιστροφή του Σχορτσανίτη στις προπονήσεις να είναι ευχάριστα, ωστόσο ακόμα παραμένει άγνωστο το πότε θα είναι έτοιμος να συμμετέχει στις επίσημες υποχρεώσεις του με τη Μακάμπι.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Ισραηλινό δημοσιογράφο, Ντέιβιντ Πικ, οι άνθρωποι της Μακάμπι σκέφτονται να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Σχορτσανίτη, με τις εξελίξεις στο θέμα να αναμένονται άμεσα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :