Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ : ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΚΛΑΠΕΙ!



Ενοχλημένος με τη διαιτησία εμφανίστηκε ο Γιάννης Αλαφούζος μετά την αναμέτρηση των «αιωνίων» στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε ότι «άλλη μια νίκη έχει κλαπεί» και επεσήμανε ότι θεωρεί υπεύθυνη την κυβέρνηση που...

«ανέχεται τη βαθύτατη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova: «Ολοι είδαν τι έγινε. Άλλη μια νίκη έχει κλαπεί. Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει, θα συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε με ήθος και αρχές. Χτίζουμε μια ομάδα και βλέπετε ότι οι αρχές και το ήθος αποδίδουν και με τα παιδιά να είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση.

Θέλω να επαναλάβω ότι πριν από λίγο είχε αποκαλυφθεί ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μιλούσε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, ο ένας με κινέζικο κινητό και ο άλλος με πακιστανικό. Δεν το λέμε εμείς, το λέει η επίσημη έρευνα. Αυτό μιλάει και αποκαλύπτει το ήθος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εμείς θα συνεχίσουμε με τις αποκαλύψεις μας.

Θεωρώ υπεύθυνη την κυβέρνηση που ανέχεται τη βαθύτατη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα το εκφράσουμε ποικιλοτρόπως, αλλά αυτή η κατάσταση της ανομίας δεν μπορεί να συνεχιστεί», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε για το ποια είναι τα παράπονά του από τη διαιτησία στο σημερινό ντέρμπι, απάντησε: «Νομίζω ότι η διαιτησία δεν ήταν η καλύτερη».

* Ρε τον Αλαφούζο που του... κλέψαμε τη νίκη που την είχε στο... χέρι! ΡΙΞΤΕ ΚΛΑΜΑΑΑΑΑΑΑ...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :