Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ... ΚΑΛΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ! (ΡΗΟΤΟ)



Χωρίς πολλά λόγια και με σκληρή δουλειά θα πετύχει ο Ολυμπιακός τους στόχους του σύμφωνα με τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο αρχηγός του Θρύλου ανέφερε ακόμα ότι η ομάδα θα είναι στο μέγιστο της απόδοσης της στην φάση του top16 της Ευρωλίγκα ενώ περιμένει τον κόσμο δίπλα στην ομάδα σε όλες της αναμετρήσεις της.

Αναλυτικά ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε στην κάμερα του OlympiacosBC: «Να ευχηθούμε υγεία στην ομάδα και χωρίς μεγάλα λόγια να δουλέψουμε σκληρά και να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα ήταν τρελό Σεπτέμβριο μήνα να είναι έτοιμη η ομάδα. Βελτιωνόμαστε, γινόμαστε καλύτεροι, ίσως βιαζόμαστε λίγο παραπάνω γιατί έχουμε το ματς του κυπέλλου την άλλη βδομάδα. Στόχος της ομάδας είναι να έτοιμη μετά τα Χριστούγεννα, στη φάση του top-16 της Ευρωλίγκα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για να δεθούμε και να αποκτήσουμε την χημεία που πρέπει. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, ξέρουμε ότι πέρυσι δεν έγιναν τα πράγματα όπως θα θέλαμε, αλλά τον θέλουμε κοντά μας να μας ενθαρρύνει να μας δίνει κουράγιο, δύναμη με τη φωνή του και με την συμπαράστασή του».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :