Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΡΕΜΠΕ : ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ;



Προσεκτικός και μετρημένος σε ό,τι αφορά στις πιθανότητες πρόκρισης του Ολυμπιακού στους «16» του Champions League παρουσιάστηκε με δηλώσεις του στη "La Stampa" ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο σύμβουλος της διοίκησης του Ολυμπιακού αναρωτήθηκε για το αν οι ερυθρόλευκοι είναι το φαβορί για να συνεχίσουν στο θεσμό, ενώ ταυτόχρονα αποκάλυψε πως ο Ρομπέρτο κατόρθωσε με τις επεμβάσεις του να... «κόψει» το χαμόγελο στον Ανιέλι.

«Η Γιουβέντους έχει παίκτες πρωταθλητές που μπορούν να τους δώσουν το καλύτερο. Ήταν το φαβορί. Τώρα είμαστε εμείς; Συνεχίζουμε να μαθαίνουμε πως να κερδίζουμε, ενώ αυτοί ήδη θεωρητικά το γνωρίζουν. Δημιουργούμε τη συνήθεια της επιτυχίας, αλλά δεν έχουμε την ψευδαίσθηση πως η δουλειά έχει τελειώσει. Χρειάζεται εμπειρία, συνέχεια, θετικό περιβάλλον. Ήμασταν καλοί στο να μπλοκάρουμε το παιχνίδι της Γιουβέντους και ο τερματοφύλακάς μας έκανε πολλές αποκρούσεις», ανέφερε ο Γάλλος.

Όσον αφορά τις αντιδράσεις του προέδρου της "Κυρίας" Αντρέα Ανιέλι τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν ήταν χαρούμενος. Στο δεύτερο μέρος άλλαξε έκφραση, αλλά ο τερματοφύλακάς μας του έκοψε το χαμόγελο. Δεν ήταν ικανοποιημένος σε καμία περίπτωση».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :