Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

«ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ»



Συνεχείς οι αναφορές στο εξωτερικό για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Γιουβένους. Πραγματοποιώντας καλή και μελετημένη εμφάνιση, οι ερυθρόλευκοι έφτασαν στη μεγάλη νίκη με 1-0 και πλέον στην "Κυρία"... τρέχουν και δεν φτάνουν!

Μάλιστα ο Λουτσιάνο Μότζι, ο οποίος όντας πρώην στέλεχος της «βέκια σινιόρα», εξέφρασε την άποψή του για το παιχνίδι, η οποία, για πολλούς στην Ιταλική ομάδα, μετράει πολύ.

«Η Γιουβέντους δεν έπαιξε καλά στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήταν καν στο γήπεδο. Στο δεύτερο, άξιζε την ισοφάριση, αλλά ο Ρομπέρτο έκανε θαύματα», ανέφερε αρχικά ο Μότζι, που κατέληξε.

«Οι μπιανκονέρι έδωσαν τα πρώτα 45 λεπτά στους αντιπάλους τους και κάποιοι παίκτες δεν συνεισέφεραν τα συνηθισμένα, όπως ο Πίρλο. Αυτό είναι μια απόδειξη πως το ποδόσφαιρο στο εξωτερικό είναι πιο επιθετικό και σε ορισμένες περιπτώσεις σε υψηλότερο επίπεδο».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :