Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ! (PHOTOS)



Ο ευρωπαϊκός εφιάλτης, η καθυστερημένη αντίδραση και ο... Ρομπέρτο.

Διαβάστε πως σχολιάζουν το... κάζο της Γιουβέντους από τον Ολυμπιακό τα ιταλικά ΜΜΕ μέσα από τα σημερινά πρωτοσέλιδα που δίνουν συνέχεια στον... πόνο μετά τις ηλεκτρονικές εκδόσεις (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ):


Ο Ολυμπιακός κάνει δύσκολη από εδώ και πέρα τη ζωή της Γιουβέντους στις τρεις εναπονείναντες αγωνιστικές της φάσης των ομίλων του Champions League, χάρη στο 1-0 με το γκολ του Κασάμι, και τα ιταλικά ΜΜΕ εκφράζουν τον προβληματισμό τους για το αν θα καταφέρει η ομάδα του Αλέγκρι να επιβιβαστεί εκείνη στο τρένο που οδηγεί στα νοκ-άουτ ματς της διοργάνωσης.

Δείτε και διαβάστε τι γράφουν οι μεγαλύτερες σε κυκλοφορία αθλητικές εφημερίδες της Ιταλίας:


Gazzetta dello Sport: Ελληνικό παράπονο. Ήττα στην Αθήνα από ένα τέρμα του Κασάμι και τις αποκρούσεις του Ρομπέρτο. Η Γιουβέντους ξύπνησε αργά, ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό και συνεχίζει να χάνει στην Ευρώπη. Πλέον η κατάσταση έχει γίνει περίπλοκη.

Corriere dello Sport: Γιούβε, εφιάλτης στην Ευρώπη. Μετά τη Μαδρίτη και άλλη ήττα: τώρα περιπλέκεται η πρόκριση. Κάκιστο το πρώτο ημίχρονο, μετά αντεπίθεση και πάρα πολλά γκολ χαμένα.


Tuttosport: Στοιχειωμένη. Τρελή ήττα της Γιούβε στην Αθήνα: 1-0.

La Stampa: «Κι άλλη ήττα για τη Γιούβε. Η πρόκριση στους ‘16’ σε κίνδυνο. Οι ‘μπιανκονέρι’ έχασαν στην Αθήνα από τον Ολυμπιακό, με τον τερματοφύλακα των Ελλήνων να αποσοβεί την ισοφάριση».

Metro: «Δύσκολα τα πράγματα. Η Γιουβέντους έπαιξε μόνο ένα ημίχρονο κι έχασε στην Αθήνα από τον Ολυμπιακό».



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :