Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΟ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ 3-1 ΣΕΤ!



Ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στην ΑΕΚ στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» και πήρε τη νίκη με 3-1 σετ. Οι πρωταθλητές έκαναν το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα.

Η Ένωση από την πλευρά της δεν παράτησε το παιχνίδι και κατάφερε να πάρει ένα σετ από τους ερυθρόλευκους στο παιχνίδι που έριχνε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ Ανδρών.

Το πρώτο σετ είχε απίστευτο... σασπένς με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο σκορ. Ολυμπιακός και ΑΕΚ πήγαιναν χέρι χέρι μέχρι το 12-12, μέχρι οι παίκτες του Δημήτρη Καζάζη να πάρουν προβάδισμα με 16-13. Η Ένωση έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 20-20 και κατάφερε να πάρει μία μικρή διαφορά ωστόσο ο Ολυμπιακός ήταν πιο ψύχραιμος και πήρε το σετ με 26-24.

Στα δεύτερο σετ ο Ολυμπιακός ήταν... καταιγιστικός και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ΑΕΚ. Ξεκίνησε εντυπωσιακά και προηγήθηκε με 9-1. Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να ακολουθήσει και έτσι οι ερυθρόλευκοι πήραν εύκολα το σετ με 25-14.

Η έναρξη του τρίτου σετ βρήκε τις δύο ομάδες να έχουν αντεστραμμένους ρόλους. Η ΑΕΚ προηγήθηκε με 4-1 αλλά ο Ολυμπιακός ανέβασε απόδοση και ισοφάρισε σε 10-10. Οι φιλοξενούμενοι ξανάχτισαν διαφορά την οποία όμως δεν κατάφεραν και πάλι να διατηρήσουν. Τελικά πήραν δύσκολα το σετ με 25-23 και μείωσαν σε 2-1.

Με κεκτημένη ταχύτητα η ΑΕΚ μπήκε στο τέταρτο σετ και βρέθηκε μπροστά με 5-1. Ο Ολυμπιακός απάντησε και οι δύο ομάδες πήγαιναν μαζί στο σκορ. Μετά το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ οι πρωταθλητές μπήκαν αποφασισμένοι να... καθαρίσουν το παιχνίδι και με καλό μπλοκ και πίεση από το σερβίς έφτασαν στο 25-21 και πήραν τη νίκη με 3-1 σετ.

Η ΑΕΚ έγινε η πρώτη ομάδα που καταφέρνει να πάρει σετ από τον Ολυμπιακό στο φετινό πρωτάθλημα.

Τα σετ: 3-1 (26-24, 25-14, 23-25, 25-21)

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :