Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΕΙ ΓΙΑ... ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ Ο ΚΑΜΠΕΛ;



Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί διακριτικά την υπόθεση του Τζόελ Κάμπελ, γνωρίζοντας πως μόνο εύκολη δεν είναι, μιας και τον τσεκάρουν αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες.

Η τελευταία που φέρεται να προστέθηκε στη μεγάλη λίστα, είναι η Πόρτο, αφού σύμφωνα με Ισπανικά ΜΜΕ οι «δράκοι» εμπλέκονται σε ένα σενάριο που αφορά τον Κοσταρικανό εξτρέμ.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «fichajes» αναφέρει πως η Άρσεναλ (όπως και η Λίβερπουλ) ενδιαφέρεται για τον Τζάκσον Μαρτίνεζ, τον Κολομβιανό επιθετικός της Πόρτο. Στο δημοσίευμα τονίζεται πως αν και ο διεθνής φορ θέλει πρώτα να ολοκληρώσει τη σεζόν με την Πόρτο και ακολούθως να σκεφτεί τη μεταγραφή του, η μετακίνησή του τον Γενάρη είναι ένα σενάριο με αρκετές πιθανότητες.

Η Άρσεναλ λέγεται πως με 30 εκατομμύρια ευρώ, συν τον Τζόελ Κάμπελ στα έμψυχα ανταλλάγματα, έχει αποκτήσει τον πρώτο λόγο για να κάνει δικό της τον Μαρτίνεζ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :