Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΕΙ ΓΙΑ... ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Ο ΜΠΕΝΙΤΕΣ!



Ο Χόρχε Μπενίτες αυξάνει διαρκώς τους ρυθμούς του και κάτω από την καθοδήγηση του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού ετοιμάζεται για... βασικός στα επόμενα ματς.

Ο Μίτσελ βλέπει μία διαρκή πρόοδο και προσπάθεια από τον Παραγουανό επιθετικό και θέλει να τον επιβραβεύσει ανάλογα.

Αυτό θα γίνει με το να του δώσει τη δυνατότητα να χριστεί βασικός στις επόμενες αναμετρήσεις των ερυθρόλευκων. Εφόσον διεξαχθεί κανονικά το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη αναμένεται να είναι στο αρχικό σχήμα, όπως έχουμε αναφέρει ξανά, όμως υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες ο Χόρχε Μπενίτες να είναι στην βασική ενδεκάδα και του ματς με την Ατλέτικο στην Μαδρίτη.

Από πλευράς του Ισπανού τεχνικού υπάρχει μία γενικότερη διάθεση για αγωνιστική... αναβάθμιση του Μπενίτες. Ήδη έχει μιλήσει μαζί του, δίνοντάς του τις ανάλογες κατευθύνσεις και προετοιμάζοντάς τον κατάλληλα για τα σημαντικά παιχνίδια που έρχονται για τους πρωταθλητές σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :