Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΤΗΡΗΣΑΝ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ!



Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μη δέχτηκε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στη μνήμη του Μάρκο Ίβκοβιτς, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε επεισόδια του αγώνα Γαλατάσαραϊ - Ερυθρός Αστέρας, αλλά οι ερυθρόλευκοι φρόντισαν να τιμήσουν τον άτυχο οπαδό των Σέρβων.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Θρύλου σε συνεννόηση με τους ανθρώπους της ΚΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισαν να κρατηθεί άτυπα ενός λεπτού σιγή σε κάποια διακοπή του αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα, σε διακοπή του τρίτου δεκαλέπτου τα μεγάφωνα δεν έπαιξαν καθόλου μουσική, ενώ οι τσιρλίντερς δεν μπήκαν στο παρκέ για το χορευτικό τους και οι οργανωμένοι οπαδοί που βρίσκονταν στις κερκίδες του ΣΕΦ δεν φώναξαν κανένα σύνθημα σε εκείνο το χρονικό σημείο.

Έτσι έστω και με τον τρόπο τους ο Ολυμπιακός μαζί με τους οπαδούς του, τίμησαν τον Μάρκο Ίβκοβιτς, ο οποίος πλέον βρίσκεται στην εξέδρα του ουρανού...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :