Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΡΕΚΟΡ...»



Ο Ολυμπιακός έχει «μεγαλώσει» πολύ στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και αποδεικνύεται όχι μόνο από τις σπουδαίες νίκες και τις «μαγικές» βραδιές που μας έχει χαρίσει, αλλά και από το γεγονός πως πλέον ΟΛΟΙ οι αντίπαλοι σέβονται το Θρύλο της Ελλάδας.

Είτε αυτή λέγεται Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είτε λέγεται Ατλέτικο Μαδρίτης, είτε Γιουβέντους...

Στην Ιταλία πάντως μάλλον έχουν... φοβηθεί λιγάκι με το ενδεχόμενο αποκλεισμού από τους ομίλους για δεύτερη σερί χρονιά. Η ιστοσελίδα «canalejuve.it» φιλοξενεί δημοσίευμα, στο οποίο τονίζεται η δύσκολη συνέχεια που έχει σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και αφού γίνεται αναφορά στα δύσκολα παιχνίδια με Λάτσιο και Τορίνο, υπάρχει αναφορά και στον Ολυμπιακό.

«Στις 22 Νοεμβρίου είναι η σειρά της Λάτσιο στο Ολίμπικο. Τέσσερις μέρες αργότερα θα παίξει στην κρύα Σουηδία: Η Μάλμε περιμένει τους «μπιανκονέρι». Ο Αλέγκρι θα αποτύχει και κόντρα στην ομάδα του Άγκε Χαρέιντε; Ο Ολυμπιακός δεν τα παρατάει και η Ατλέτικο θέλει το ρεκόρ», γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, πως και στην Ιταλία υπολογίζουν πολύ το Θρύλο και σίγουρα δεν τον θεωρούν... τελειωμένο για την πρόκριση...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :