Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΦΕΛΑΪ...



Ο Ιμπραΐμ Αφελάι δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και ο Μίτσελ περιμένει πολλά από τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, άλλωστε, είναι από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια των πρωταθλητών Ελλάδας, καθώς ακόμα και στις δύο ήττες σε Μάλμε και Τορίνο έδωσε τον καλύτερό του εαυτό.

Ο Μίτσελ αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Αφελάι στο βασικό σχήμα των ερυθρόλευκων και απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης και περιμένει πολλά από τον διεθνή άσο και κόντρα στους «ροχιμπλάνκος».

Ο Αφελάι είχε πετύχει με ωραίο πλασέ και το δεύτερο γκολ των ερυθρόλευκων στον αγώνα με τους πρωταθλητές Ισπανίας στο Καραϊσκάκη και με τη φόρμα που έχει είναι σε θέση να αποτελέσει σημαντικό ατού για το Θρύλο στη «μάχη» επί ισπανικού εδάφους.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :