Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΟΥΤΕ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ Η ΕΘΝΙΚΗ...



Ούτε στο φιλικό κόντρα στη Σερβία των πολλών απουσιών τα κατάφερε η Εθνική Ελλάδας που ηττήθηκε 0-2 στα Χανιά και συνεχίζει την... ελεύθερη πτώση της στη βαθμολογία της FIFA και στη συνείδηση του κόσμου.

Την τέταρτη ήττα της στα πέντε τελευταία ματς (ισοπαλία το άλλο παιχνίδι…) μέτρησε η Εθνική που αγνοεί τη νίκη από το μακρινό Ιούνιο.

Χωρίς να δείξει τίποτα ιδιαίτερο, πράγμα δύσκολο βέβαια μετά το καταστροφικό πέρασμα Ρανιέρι που έχει αφήσει έντονα τα σημάδια του, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχασε και από τη Σερβία, που αγωνίστηκε με αρκετούς αναπληρωματικούς.

Το ντεμπούτο των Μπακάκη και Κολοβού (που έδειξαν καλά στοιχεία στο μικρό διάστημα που αγωνίστηκαν) και κάποιες σκόρπιες ενέργειες, μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, τα μόνα πράγματα που κρατά ο Τσάνας…

ΕΛΛΑΔΑ: Γλύκος, Τοροσίδης (61’ Μπακάκης), Βύντρα, Παπαδόπουλος, Μανωλάς (73’ Μόρας), Μανιάτης, Κονέ (64’ Τζιόλης), Σάμαρης (79’ Μάνταλος), Μαυρίας (71’ Κολοβός), Χριστοδουλόπουλος, Αθανασιάδης (64’ Γκέκας).

Στον πάγκο: Καρνέζης, Καπίνο, Καράμπελας, Ντίνας, Τασουλής.

ΣΕΡΒΙΑ: Στοϊκοβιτς, Ιβάνοβιτς, Τόμοβιτς, Τόσιτς Ντούσκο (89' Ρουκάβινα), Μαξίμοβιτς, Πέτροβιτς (82' Γκουντέλι), Μάτιτς, Γιόζιτς (66’ Τζούρισιτς), Μάρκοβιτς (66’ Λάζοβιτς), Τόσιτς Ζόραν, Μίτροβιτς.

Στον πάγκο: Ράικοβιτς, Μπρκιτς, Μίτροβιτς Στέφαν, Τζόρτζεβιτς.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :