Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ... ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΘΡΥΛΟΣ!



Στον Ολυμπιακό υπάρχει πλήρης ικανοποίηση για τις εξελίξεις στο πρωτάθλημα, με την ομάδα να κάνει το πιο... χορταστικό φετινό παιχνίδι της κόντρα στον Πανθρακικό και την απόσταση από τον ΠΑΟΚ να μειώνεται στους δύο βαθμούς μετά την ήττα των Θεσσαλονικέων από τον Παναθηναϊκό.

Διοίκηση και τεχνικό επιτελείο ήταν απολύτως ευχαριστημένοι με την εικόνα της ομάδας στο Καραϊσκάκη, παρόλο που υπήρχαν απουσίες και πολλά νέα πρόσωπα. Με τον Ολυμπιακό να κάνει 28 τελικές προσπάθειες, να βάζει 5 γκολ, να έχει 2 δοκάρια και τον γκολκίπερ Πασχαλάκη να καταγράφει... 13 αποκρούσεις στο ενεργητικό του!

Στη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των αγώνων των Εθνικών ομάδων, η προσπάθεια θα είναι να δουλέψουν καλά όσοι μείνουν στο Ρέντη και να εμφανιστεί πανέτοιμη η ομάδα όταν θα ξαναρχίσει τις υποχρεώσεις της, με τρία σερί εκτός έδρας ματς σε Ξάνθη, Μαδρίτη και Κέρκυρα.

Στόχος του Μίτσελ είναι να παρουσιάσει ο Ολυμπιακός το ίδιο πιεστικό και κυρίως παθιασμένο πρόσωπο στα εκτός έδρας ματς του πρωταθλήματος, όπου έως τώρα έχουν σημειωθεί σοβαρές απώλειες με την ήττα στο Περιστέρι και τις ισοπαλίες σε Αγρίνιο και Τρίπολη.

Και φυσικά να κάνει η ομάδα δύο τρίποντα μακριά από το Καραϊσκάκη στις προσεχείς εξορμήσεις της, έτσι ώστε να έχει τη δυνατότητα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στις 3 Δεκεμβρίου να περάσει μπροστά στη βαθμολογία, ανεξαρτήτως εάν αυτό μπορεί να συμβεί και νωρίτερα εφόσον η ομάδα της Θεσσαλονίκης χάσει βαθμούς στην Τρίπολη με τον Αστέρα.

Γενικά στον Ολυμπιακό λένε και πιστεύουν ότι εφόσον η ομάδα συνεχίζει να έχει αυτό το επίπεδο απόδοσης, δεν υπάρχει περίπτωση να κινδυνεύσει να χάσει την κυριαρχία της στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ένας Ολυμπιακός που θα ενισχυθεί για τα επόμενα ματς με δύο ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει ελάχιστα φέτος αλλά επιστρέφουν δυναμικά στη δράση, τον Δημήτρη Σιόβα και τον Χόρχε Μπενίτες, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr".

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :