Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

«ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ! ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!»



Τα δύο συνεχόμενα ευρωπαϊκά που κατέκτησε ο Ολυμπιακός σε Κωνσταντινούπολη και Λονδίνο μας έκαναν να... νιώσουμε πολλά και έντονα συναισθήματα που μόνο ένας Θρύλος μπορί να χαρίσει!

Απ’ ότι φαίνεται, όμως, εκτός από το λαό του Θρύλου, αυτό το τρομερό κατόρθωμα δεν μπορούν να το ξεχάσουν ούτε στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «es.eurosport.yahoo.com» φιλοξενεί μία άποψη για όσα συμβαίνουν φέτος στην μπασκετική Βαλένθια και εκεί γίνεται αναφορά στον Ολυμπιακό!

«Το Μπάσκετ δίνει μαθήματα ζωής. Δεν κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα. Απλώς, ρωτήστε τη Μακάμπι στον τελικό της Ευρωλίγκας με τη Ρεάλ Μαδρίτης ή τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακός στις δύο προηγούμενες σεζόν».

Είναι ξεκάθαρο πως ο Θρύλος τότε είχε ταρακουνήσει όλη την μπασκετική Ευρώπη και του είχαν υποκλιθεί άπαντες. Γεγονός που δεν ξεχνιέται εύκολα...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :