Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΟΥ... «ΕΚΛΕΨΕ» ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ *ΒΙΝΤΕΟ*



Ένα σύνθημα που οι οπαδοί της Ατλέτικο τραγουδούσαν για αρκετά λεπτά ασταμάτητα έκλεψε την παράσταση στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Η έλλειψη σχολιασμού (λόγω της απεργίας της ΕΣΗΕΑ) στον χθεσινό αγώνα μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Ολυμπιακού έκανε ακόμη περισσότερο αισθητή στους τηλεθεατές την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Κι αυτό που έκλεψε την παράσταση, πέρα από το δυναμικό «παρών» των οπαδών του Ολυμπιακού που αν και πολύ λιγότεροι έκαναν πολλάκις αισθητή την παρουσία τους, ήταν ένα σύνθημα των οπαδών των «ροχιμπλάνκος», το οποίο τραγουδούσαν εν χορώ για αρκετά λεπτά με την ίδια ένταση και χωρίς σταματημό.

Τι τραγουδούσαν;

«Muchachos! Hoy viajamos juntos otra vez! Enamorado del Atleti! No lo puedes entender!».

Αυτό μεταφράζεται ελεύθερα ως εξής: «Παιδιά, σήμερα ταξιδεύουμε μαζί ξανά όλοι μαζί. Ερωτευμένοι με την Ατλέτικο. Δεν μπορείς να το καταλάβεις».

Δείτε το βίντεο:



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :