Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ... ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ



Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στο "Βιθέντε Καλντερόν", κόντρα στην Ατλέτικο, αλλά γνωρίζει πλέον τα σενάρια για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Έτσι, ο Θρύλος θέλει νίκη στο τελευταίο ματς με την Μάλμε στο Καραϊσκάκη για να κλείσει με το απόλυτο εντός ένδρας νικών στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και να φτάσει τους 9 βαθμούς στον όμιλο.

Αν οι Ισπανοί πάρουν ταυτόχρονα τη νίκη στο Τορίνο επί της Γιουβέντους, τότε περνούν... μαζί με τους ερυθρόλευκους στους "16" της διοργάνωσης, αφού Ολυμπιακός και Γιουβέντους ισοβαθμούν στους 9 βαθμούς με τους πρωταθλητές Ελλάδας να έχουν το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία.

Σε αντίθετη περίπτωση αν η Γιουβέντους κερδίσει ή πάρει το βαθμό της ισοπαλίας , τότε ο Ολυμπιακός θέλει ένα βαθμό απέναντι στους Σουηδούς στο "Γ. Καραϊσκάκης" για να περάσει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :