Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ : ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟΥΣ...



Ο Ολυμπιακός πριν ξεκινήσει ο αγώνας γνώριζε πολύ καλά ότι είχε μια δύσκολη αποστολή μιας και στην αναμέτρηση των δυο ομάδων στο Ρέντη είχε ηττηθεί σχετικά εύκολα με 0-3 σετ. Αυτό όμως ήταν μια ασήμαντη λεπτομέρεια για τα κορίτσια του Θρύλου που μπήκαν στον αγώνα αποφασισμένες να κερδίσουν την πρόκριση και την πήραν νικώντας με 0-3 σετ, ενώ κατέκτησαν και το χρυσό σετ!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Νικολάκης δήλωσε:

"Αν πριν τον σημερινό αγώνα και δεδομένου του αποτελέσματος στην πρώτη αναμέτρηση, λέγαμε ότι πάμε για την πρόκριση, θα μας πέρναγαν για τρελούς. Όμως τα κορίτσια, σήμερα έδειξαν ένα ψυχωμένο σύνολο, ήταν απόλυτα συγκεντρωμένες καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, στα τρία νικηφόρα σετ, αλλά και στο χρυσό σετ και τελικά κατάφεραν να κάνουν την μεγάλη ανατροπή και να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του CEV Cup.

Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια για την σημερινή τους εμφάνιση, η οποία μας έφερε μια μεγάλη πρόκριση. Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει πάρα πολύ στον ψυχολογικό τομέα για την συνέχεια των υποχρεώσεων μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη."

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :