Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ... ΠΑΟΚ



Για ψυχολογικούς αλλά και βαθμολογικούς λόγους, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να πάει στην Κέρκυρα μόνο για τη νίκη!

Στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου (29/11) θα γίνει η τελευταία προπόνηση των ερυθρόλευκων στο Ρέντη, πριν το ματς με την Κέρκυρα για τη 12η αγωνιστική.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν την Κέρκυρα στο Δημοτικό Γήπεδο του νησιού, με σκοπό μόνο τη νίκη. Τελευταίο ματς που έδωσαν για τη Superleague ήταν στις 9 Δεκεμβρίου, 21 μέρες δηλαδή πριν το αυριανό (30/11) ματς.

Σε αυτό το διάστημα μεσολάβησε η ήττα από την Ατλέτικο στη Μαδρίτη, ένα ματς που έχουν αφήσει ήδη πίσω τους οι ερυθρόλευκοι και συνεχίζουν την πορεία τους.

Ο Μίτσελ και οι παίκτες του ξέρουν πολύ καλά ότι το «τρίποντο» κόντρα στην Κέρκυρα είναι πολύ σημαντικό αφού στις 3 Δεκεμβρίου είναι το ματς με τον ΠΑΟΚ και μέσα από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα η ψυχολογία θα ανέβει ενόψει συνέχειας. Για να έχει ουσία πιθανή νίκη σε αυτό το ματς θα πρέπει πρώτα να έρθει η νίκη απέναντι στην ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου.

Στην έδρα της η Κέρκυρα έχει γνωρίσει δύο ήττες: από τον Παναιτωλικό στις 8/11 με 1-2 και από τον Πλατανιά και πάλι με 1-2 στις 26/10. Αυτή τη στιγμή είναι στη 12η θέση με 11 βαθμούς.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός έχει 20 βαθμούς και έχει τον ΠΑΟΚ δύο βαθμούς από πάνω του. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης υποδέχεται τον Πανθρακικό. Το σίγουρο είναι πως και οι δύο ομάδες το μόνο που επιθυμούν είναι να πάνε στο μεταξύ τους ματς ΜΟΝΟ με νίκη αυτή την αγωνιστική.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :