Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΜΑΡΚΑΝΟ ΚΑΙ ΟΡΜΠΑΪΘ ΟΙ... ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΣΤΟ «ΒΙΘΕΝΤΕ ΚΑΛΔΕΡΟΝ»!



Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε την Ατλέτικο Μαδρίτης, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει τη μεγάλη προσπάθεια τωμ ερυθρόλευκων να προκριθούν και φέτος στους 16 του Champions League. Και μια τέτοια πρόκριση θα είναι, ίσως, η καλύτερη απάντηση του ίδιου του Ολυμπιακού, η πιο ηχηρή απ' όλες, στους εσωτερικούς ανταγωνιστές του...

Οι ερυθρόλευκοι είναι γνωστό ότι εάν πάρουν έστω ισοπαλία στην Ισπανία, θα έχουν την πρόκριση στα χέρια τους με νίκη επί της Μάλμε την τελευταία αγωνιστική στο Καραϊσκάκη .

Όμως το να πάρεις αποτέλεσμα στο Βιθέντε Καλντερόν αποτελεί κάτι παραπάνω από υπέρβαση!

Η Ατλέτικο έχει 19 εντός έδρας νίκες στα τελευταία 21 παιχνίδια της στην Ευρώπη! Έχουν λυγίσει στο γήπεδό της μεγαθήρια. Η τελευταία ομάδα που κατάφερε να τη νικήσει ήταν η Ρουμπίν Καζάν στο Europa League, στις 14 Φεβρουαρίου του 2013. Πριν από σχεδόν δυο χρόνια δηλαδή.

Σε εκείνο το παιχνίδι, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", οι ροχιμπλάνκος που είχαν στη σύνθεσή τους Φαλκάο και Κριστιάν Ροντρίγκες συν τα άλλα αστέρια τους, την είχαν πατήσει άσχημα από τους Ρώσους, αλλά στην ουσία από... συμπατριώτες τους.

Δύο πρώην παίκτες του... Ολυμπιακού, ο Ιβάν Μαρκάνο και ο Πάμπλο Ορμπάιθ είχαν κάνει... μεγάλη ζημιά!

Ο Μαρκάνο ήταν καταπληκτικός στην άμυνα, ενώ ο Ορμπάιθ είχε κάνει στις καθυστερήσεις το 0-2, όταν όλη η Ατλέτικο - μέχρι και ο γκολκίπερ Ασένχο είχαν βγει μπροστά για την ισοφάριση.

Η Ρουμπίν είχε αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους με ένα πολύ γρήγορο γκολ, από τον Τούρκο Καραντενίζ μόλις στο 6ο λεπτό και στη συνέχεια είχε αντέξει στην πίεση, με πολύ μεγάλη συγκέντρωση αλλά και τύχη σε αρκετές φάσεις.

Όλα αυτά τα στοιχεία από εκείνο το ματς καλείται να... κοπιάρει ο Ολυμπιακός σήμερα, ώστε να μπορέσει να πετύχει κάτι που μοιάζει ακατόρθωτο, με βάση τη στατιστική κυριαρχία της Ατλέτικο στο Βιθέντε Καλντερόν.

Και μια άλλη σημαντική λεπτομέρεια... Η ομάδα του Καζάν έπαιξε με δέκα παίκτες σε όλο το δεύτερο ημίχρονο λόγω αποβολής του αρχηγού της Σαρόνοφ, με δεύτερη κίτρινη!

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :