Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΚΡΙΣΗ ΣΤΗ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΕΝΟΨΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!



Βαρύ το κλίμα στη Βαλένθια πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Αμφισβητείται ο Περάσοβιτς, αλλά για την ώρα στηρίζεται, ενώ ξεκαθαρίζει σήμερα για Βαν Ρόσομ και Νέντοβιτς.

Η νέα κακή εμφάνιση της Βαλένθια μακριά από την έδρα της (ήττα με 76-57 από την Μπαρτσελόνα) έφερε... τριγμούς στο στρατόπεδο της ομάδας. Η διοίκηση κατέστησε σαφές πως στηρίζει τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς, αλλά ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως είναι υπό κρίση και υπάρχουν απαιτήσεις για άμεση μεταμόρφωση της ομάδας, που έχει αρχίσει με 4-3 στην ACB και 1-4 στην Ευρωλίγκα.

Επιπλέον υπάρχουν και αγωνιστικά προβλήματα. Ο Σαμ Βαν Ρόσομ αποχώρησε με μυϊκό πρόβλημα από τη χθεσινή αναμέτρηση της Βαλένθια στη Βαρκελώνη και παρόλο που δεν φαίνεται κάτι πολύ σοβαρό, η συμμετοχή του στο ματς της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ είναι αμφίβολη. Ο 28χρονος γκαρντ θα υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις, όπως και ο νεοαποκτηθείς Νεμάνια Νέντοβιτς, που εκτός απροόπτου θα κάνει ντεμπούτο απέναντι στους ερυθρόλευκους, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :