Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΑ... ΣΟΥΤ ΣΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΕΝΟΨΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ



Στην Ατλέτικο ετοιμάζονται για τον αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και ήδη ο Ντιέγκο Σιμεόνε καταστρώνει τα δικά του πλάνα για το πώς θα αντιμετωπιστούν οι ερυθρόλευκοι.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των Ισπανών, μερικοί παίκτες προπονήθηκαν στα σουτ από μέση και κάπως μακρινή απόσταση και από αυτό ίσως να φαίνεται με ποιο τρόπο ο Σιμεόνε ενδέχεται να προσπαθήσει να απειλήσει τον Ολυμπιακό.

Ίσως να είναι και μπλόφα, βέβαια, καθώς δεν αποκλείεται να... θολώνει τα νερά ο Αργεντίνος τεχνικός. Εν πάση περιπτώσει, πάντως, Σεμπόγια, Γκαρσία και Τσέρτσι ήταν αυτοί οι παίκτες που προπονήθηκαν στα σουτ, αλλά και στις σέντρες από τα άκρα.

Αυτό που απομένει να φανεί, πάντως, είναι αν ο Σιμεόνε δώσει την ευκαιρία στον Τσέρτσι να παίξει στον αγώνα της Τετάρτης και σε αυτό το σημείο επικεντρώνονται οι Ισπανοί στα δημοσιεύματά τους.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :