Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΙΚΕΣ ΣΕ... ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ!



Το... σύνθημα στον Ολυμπιακό για να ξεχαστεί η βαριά ήττα από την Ατλέτικο και να μείνει η ομάδα αφοσιωμένη στους στόχους της είναι οι διαδοχικές νίκες στα παιχνίδια που ακολουθούν, σε ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα για τους ερυθρόλευκους.

Στο επόμενο δεκαήμερο ο Ολυμπιακός θα δώσει τέσσερα παιχνίδια και εάν τα κερδίσει όλα, θα είναι καλά και ψυχολογικά και βαθμολογικά και σε όλα τα επίπεδα, κοιτάζοντας στη συνέχεια με απόλυτη ψυχραιμία τους στόχους του σε Ελλάδα και Ευρώπη, όπως και τα μεταγραφικά του Γενάρη.

Την Κυριακή είναι το ματς στην Κέρκυρα και μετά τρία παιχνίδια στο Καραϊσκάκη, με ΠΑΟΚ (3/12), με ΠΑΣ Γιάννινα (6/12) και με Μάλμε (9/12).

Με νίκες ο Ολυμπιακός θα είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος και σίγουρα στα νοκ άουτ της Ευρώπης, ίσως και στο Τσάμπιονς Λιγκ εάν η Ατλέτικο νικήσει την Γιουβέντους στην Ιταλία, όπως ζήτησε και ο Ρομπέρτο, αλλά και οι άλλοι Ισπανοί από τους Μαδριλένους.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, έδωσε με την παρουσία του αμέσως μετά το ματς στο "Βιθέντε Καλντερόν" δίπλα στον κόσμο της ομάδας το σύνθημα της ηρεμίας και της στήριξης, ενώ ο Μίτσελ ετοιμάζει αλλαγές και ροτέισον για τα επόμενα παιχνίδια, όπως σας ενημερώσαμε. Τόσο στην άμυνα (Σιόβας), όσο και σε κέντρο (Κασάμι, Φορτούνης) επίθεση (Μπενίτες, Διαμαντάκος, Ντοσεβί, Φουστέρ) αναμένονται νέα πρόσωπα στην τετράδα αγώνων που ακολουθεί.

Σήμερα οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν στις προπονήσεις με το μυαλό μόνο στο ματς της Κέρκυρας, στο οποίο θα έχουν και τον κόσμο τους στο γήπεδο το μεσημέρι της Κυριακής.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :