Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ



Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός και ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους για ακόμη μία χρονιά. Με τη συνέχιση της συνεργασίας ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών θα είναι και για την αθλητική περίοδο 2014-2015 ο Επίσημος Ιατρικός Υποστηρικτής της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός.

Ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, κ. Χρήστος Αποστολόπουλος δήλωσε σχετικά: “Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών και η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός μοιράζονται τις ίδιες αξίες της πρωτοπορίας, της άμιλλας και της κοινωνικής προσφοράς, κατέχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο κάθε χρόνο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να ενώνουμε τις δυνάμεις μας για μία ακόμη χρονιά. Στη διαρκή προσπάθειά της K.A.E. Ολυμπιακός για καλύτερα αποτελέσματα και σημαντικές νέες διακρίσεις, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών στέκεται αρωγός, συμβάλλοντας με την διακεκριμένη ιατρική ομάδα και τα εξειδικευμένα κέντρα του, στην υγεία και καλή αγωνιστική κατάσταση των παικτών της ομάδας με υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία και άρτιες επιστημονικές υπηρεσίες.”

Σχετικά με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών:

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1984 με την ίδρυση του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών στο Μαρούσι από το Δρ. Γεώργιο Αποστολόπουλο.

Με στόχο την παροχή κορυφαίων υπηρεσιών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας και συνεχείς επενδύσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αριθμεί σήμερα 8 υπερσύγχρονες νοσηλευτικές μονάδες στη χώρα μας, συνόλου 1200 κλινών, και προσφέρει τις ιατρικές και νοσηλευτικές του υπηρεσίες, ετησίως, σε περισσότερους από 400,000 συμπολίτες μας που τις έχουν ανάγκη. Έχει παρουσία στη Βόρειο Ελλάδα με το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, πανελλαδικό δίκτυο συνεργαζόμενων Ιατρών και Διαγνωστικών, 3 ιδιόκτητα διαγνωστικά κέντρα στη Ρουμανία, ενώ έχει και τοπική παρουσία στη Λιβύη και στη Ρωσία.

O Όμιλος Ιατρικού Αθηνών συνεργάζεται με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες στη χώρα μας, ενώ έχει συνάψει και σημαντικές συνεργασίες με διακεκριμένους πανεπιστημιακούς οργανισμούς παγκοσμίως. Το 1991 εισήχθη στο Χρηματιστήριο Αθηνών και αποτελεί πιστοποιημένο μέλος του διεθνούς δικτύου Temos (Trust Effective Medicine Optimized Services), έχοντας διάκριση Temos Excellence, και της TUV Hellas, κατέχοντας το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2008.

Τέλος, νοσηλευτικές του μονάδες έχουν συμπεριληφθεί στα «καλύτερα νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο για το 2014» από το Διπλωματικό Συμβούλιο (Diplomatic Council).

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :