Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΘΕΟΣ : ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ



Μπορεί οι Παίδες του Ολυμπιακού να νίκησαν τον Ατρόμητο στο Ρέντη με 5-0, αλλά ο προπονητής της ομάδας Τάσος Θέος σε δηλώσεις του για το ματς στον «Γαύρο», τόνισε πως υπάρχουν αρκετά για να βελτιώσουν οι πιτσιρικάδες.

«Τα παιδιά έδειξαν κάποια πράγματα από την ποιότητά τους κάτι που έχουμε πει ότι έχουν από την αρχή του πρωταθλήματος. Και το γεγονός ότι αγωνιστήκαμε στις εγκαταστάσεις μας στου Ρέντη και σε γήπεδο με φυσικό χόρτο βοήθησε την ομάδα μας που έχει ποιότητα και ταλέντο.

Και ευτυχίσαμε να βγάλουμε κάποια ωραία πράγματα μέσα στο γήπεδο. Έχουμε πει ότι αυτή η ομάδα έχει ταλέντο, αλλά θα πρέπει να καταφέρουμε να λειτουργούμε και ως ομάδα όπως έχουμε πει από το καλοκαίρι και κομμάτι-κομμάτι το ενώνουμε για να το καταφέρουμε. Βγάλαμε ωραία γκολ στον αγώνα και είδαμε ένα ωραίο παιχνίδι, πιστεύω ότι έχουμε αρκετή συνέχεια μπροστά μας και έχουμε περισσότερη δουλειά με την ομάδα και πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα και ειδικά στο αμυντικό κομμάτι», είπε αρχικά ο προπονητής των ερυθρόλευκων.

Όσον αφορά για την παράδοση που είχε δημιουργηθεί απέναντι στον Ατρόμητο στο πρωτάθλημα των Παίδων, σχολίασε ο προπονητής του Ολυμπιακού: «Την παράδοση τυπικά την σπάσαμε το καλοκαίρι σε ένα φιλικό που δώσαμε, αλλά σε επίσημο αγώνα ναι είναι η πρώτη φορά της ομάδας Κ15 που νίκησε τον Ατρόμητο στο πρωτάθλημα της Superleague και το θετικό είναι ότι καταφέραμε να το πετύχουμε αυτό με ωραίο ποδόσφαιρο και καλό σκορ και ευχαριστήσαμε τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο για να δει αυτά τα παιδιά».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :