Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ... ΑΦΕΛΑΪ!



Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό ο Ιμπραΐμ Αφελάι.

Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ήταν και πάλι βασικός στην Εθνική του ομάδα, μιας και ο Γκους Χίντινγκ τον πιστεύει πάρα πολύ και το δείχνει έμπρακτα.

Ο Αφελάι αγωνίστηκε αριστερά στο 4-4-2 των «οράνιε» κόντρα στη Λετονία και επιβεβαίωσε από την αρχή πως διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας.

Ο παίκτης του Θρύλου ξεκίνησε φορτσάτος και ορεξάτος και με υπέροχο πλασέ στο 2’ (από πάσα του Ρόμπιν Φαν Πέρσι) σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Κολίνκο.

Επίσης, είχε πολύ καλή στιγμή στο 32’, αλλά το σουτ που επιχείρησε κόντραρε στα σώματα και ολοκλήρωσε το πρώτο 45λεπτο με μία ασίστ. Συγκεκριμένα, έκανε εξαιρετική ενέργεια και σέντρα στον Χούντελααρ, ο οποίος από κοντά στο 42’ διαμόρφωσε το 3-0 για το πρώτο 45λεπτο.

Ο Φαν Πέρσι στο 6’ με κεφαλιά και ο Ρόμπεν με υπέροχο σουτ στο 35’ σημείωσαν τα άλλα τέρματα των «οράνιε».

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Αφελάι είχε κάποιες καλές ενέργειες, ενώ δέχτηκε και 2-3 σκληρά μαρκαρίσματα από τους Λετονούς. Ο Χίντινγκ αποφάσισε να τον βγάλει στο 69’ και πέρασε στη θέση του τον Μέμφις Ντεπάι, με το κοινό της Ολλανδίας να τον αποθεώνει.

Όσο για την Ολλανδία... οι παίκτες της δεν έριξαν ρυθμό και έφτασαν σε ακόμα τρία γκολ. Στο 78’ ο Μπρούμα έκανε το 4-0 με τον Ρόμπεν στο 82’ με το δεύτερό του προσωπικό τέρμα να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 5-0.

Το τελικό αποτέλεσμα που έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Ολλανδίας, διαμορφώθηκε από τον Χούντελαα στο 89’.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :