Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΕΤΣΙ... ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΟΥ ΑΜΠΙΝΤΑΛ ΚΑΙ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ!



Ενδεχόμενη πρόκριση του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ θα δώσει ένα ακόμα... δυνατό κίνητρο για Αμπιντάλ, την ώρα που ο Μίτσελ περιμένει την... εσωτερική μεταγραφή του Σιόβα!

Όπως και να έχει μία πρόκριση για μία ομάδα στους «16» μίας τόσο μεγάλης διοργάνωσης όπως είναι το Τσάμπιονς Λιγκ αλλάζει τα δεδομένα για έναν ποδοσφαιριστή. Στην προκειμένη για τον Ερίκ Αμπιντάλ. Για τον Γάλλο αμυντικό συνεχίζονται να ακούγονται και να διαρρέονται πολλά με τους ερυθρόλευκους, πάντως να έχουν διαψεύσει νωρίτερα πως υπάρχει θέμα Μιρίν για αντί-Αμπιντάλ, όπως σας ενημερώσαμε.

Ανεξάρτητα από αυτό δεν προκύπτει ο συγκεκριμένος παίκτης να είναι πρώτος στόχος για την ερυθρόλευκη άμυνα για τον Γενάρη. Για τον έμπειρο στόπερ πάντως τα πράγματα μπορεί να πάρουν... άλλη τροπή εάν και εφόσον οι πρωταθλητές Ελλάδας συνεχίζουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Θα είναι ένα επιπλέον και πολύ δυνατό κίνητρο για εκείνον.

Παράλληλα ο Μίτσελ περιμένει αμέσως μετά τη νέα διακοπή την πλήρη επάνοδο του Δημήτρη Σιόβα, μία επιστροφή που θα λειτουργήσει ως μία... μεταγραφή εκ των έσω για την άμυνα και μάλιστα σημαντική.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :