Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΛΛΑ... ΚΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ!



Λίγο πριν τις 6 τα ξημερώματα έφτασε στην Ελλάδα η αποστολή του Ολυμπιακού από τη Μαδρίτη και είναι ευνόητο πως το κλίμα στο ταξίδι ήταν βαρύ, όσο και η ήττα από την Ατλέτικο στο Βιθέντε Καλντερόν.

Στην ομάδα επικρατούσε η άποψη πως η απόδοση πράγματι ήταν πολύ κάτω του αναμενομένου και μακριά από τις δυνατότητές της, αλλά και η παραδοχή ότι η Ατλέτικο ήταν σε εξαιρετική βραδιά και πολύ ανώτερη.

«Δεν παίξαμε καθόλου, αλλά είχαμε κι έναν αντίπαλο τεράστιων δυνατοτήτων», έλεγαν στις μεταξύ τους συζητήσεις οι ερυθρόλευκοι.

Ο Ολυμπιακός έχει διαδοχικά ματς για το πρωτάθλημα (Κέρκυρα, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα) προτού παίξει στις 9 Δεκέμβρη με τη Μάλμε, με στόχο τη νίκη που θα του δώσει σίγουρα την τρίτη θέση (αυτή την κερδίζει και με ισοπαλία), αλλά και θα τον έχει ζωντανό για το Τσάμπιονς Λιγκ εάν η Ατλέτικο νικήσει τη Γιουβέντους στην Ιταλία.

Πολύ απογοητευμένος πάντως ήταν και ο Μίτσελ, ο οποίος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα άκουγε τους οπαδούς της Ατλέτικο να τον βρίζουν εν χορώ, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει. Ο Ισπανός τεχνικός ήταν πάντως ψύχραιμος και στις δηλώσεις του και στην επιστροφή, με στόχο πια να επαναφέρει άμεσα την ομάδα στις επιτυχίες.

Οι οπαδοί τυ Ολυμπιακού έμειναν στην ισπανική πρωτεύουσα λόγω της απεργίας στην Ελλάδα, η ΠΑΕ φρόντισε για την παραμονή τους εκεί και θα επιστρέψουν με το τσάρτερ απόψε, μετά τα μεσάνυχτα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :