Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

«ΣΙΜΕΟΝΕ Ο... ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ!»



Ο Ντιέγκο Σιμεόνε στα χρόνια που βρίσκεται στον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης, έχει καταφέρει να ανεβάσει επίπεδα την ομάδα, με αποτέλεσμα να γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα τόσο στην εξέδρα του «Βιθέντε Καλντερόν», όσο και στα αποδυτήρια της ομάδας.

Σαν επιβεβαίωση όλων αυτών, ήταν και οι δηλώσεις που παραχώρησε στο «Canal+», ο τερματοφύλακας της ομάδας, Μιγκέλ Άνχελ Μογιά, όπου μίλησε με τα καλύτερα λόγια:

«Δεν χρειαζόμαστε ψυχολόγο στην Ατλέτικο Μαδρίτης, έχουμε τον Σιμεόνε. Είναι ένας μεγάλος εργάτης της σκέψης και μας δίνει μεγάλα κίνητρα. Είναι από τους ανθρώπους, που όταν είναι να μιλήσει, πρόκειται για κάτι σημαντικό και είναι ξεκάθαρος. Λέει τα πράγματα με το όνομά τους και δεν το γενικεύει. Είναι ωραίο να δουλεύεις μαζί του και με το επιτελείο του. Με κρατούν σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :