Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ : ΟΣΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!



Την πεποίθησή του ότι ο Ολυμπιακός έχει όλες τις προδιαγραφές να κοιτάξει κατάματα την Γιουβέντους και να... «αποδράσει» από το Τορίνο μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές του, εξέφρασε ο Κώστας Γιαννούλης.

Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός του Θρύλου λίγη ώρα πριν την έναρξη του αποψινού αγώνα εξέφρασε την ακλόνητη πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί στη θερμή συμπαράσταση των οπαδών της:

«Σίγουρα ξέρουμε ότι είναι δύσκολη έδρα και ότι το έργο μα δεν θα είναι εύκολο. Με τη συμπαράσταση του κόσμου μας θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Τους ευχαριστούμε πολύ» ήταν το αρχικό σχόλιο του Κώστα Γιαννούλη για να προσθέσει:

«Σήμερα σκοπός είναι να φτάσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο όσο ψηλότερα γίνεται, Θα είναι δύσκολη η αναμέτρηση, όμως θα κάνουμε το παιχνίδι μας. Αν παίξουμε όπως στο Καραϊσκάκη θα πάμε καλά. Αυτό που προέχει, είναι να αμυνθούμε σωστά. Αν δεν δεχθούμε κάποιο γκολ, με τις αντεπιθέσεις μπορούμε να τους κτυπήσουμε.

Ο προπονητής μας, μας είπε ότι πριν από 15 ημέρες την έχουμε νικήσει. Να είμαστε ενωμένοι όλοι και να πετύχουμε ότι έχουμε κάνει στο Καραϊσκάκη»

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :