Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ... ΚΑΝΑΡΙΑ ΝΗΣΙΑ Η ΜΑΛΜΕ!



Στη Μάλμε θέλουν όσο τίποτα την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League και γι αυτό είναι διατεθειμένοι να κάνουν... τα πάντα. Μέχρι και να πάνε στα Κανάρια Νησιά ώστε να... ζεσταθεί το κοκαλάκι τους και να μπουν σε Μεσογειακή θερμοκρασία.

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός δεν πάρει έστω βαθμό στη Μαδρίτη, η Μάλμε θα έρθει στο «Γ. Καραϊσκάκης» το βράδυ της 9ης Δεκεμβρίου για να παίξει τη «ζωή της κορόνα γράμματα» και μάλιστα θα έρθει και απόλυτα προετοιμασμένη.

Όπως αναφέρουν σουηδικά ΜΜΕ, ο Χαριέντε σκέφτεται να πάρει την ομάδα του και να πάνε στα Κανάρια Νησιά μετά το ματς με τη Γιουβέντους! Ο λόγος είναι να... ζεσταθεί η ομάδα του και να μπει σε Μεσογειακό κλίμα ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Σε τέτοιο επίπεδο, οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και οι πρωταθλητές Σουηδίας δεν περνάνε στο... ντούκου τις καιρικές συνθήκες.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :