Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ : ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ Street Relays!



Ο Πειραιάς είναι πανέτοιμος να διοργανώσει τον έκτο και τελευταίο αγώνα της σειράς Street Relays, μια νέα πρωτοποριακή διοργάνωση αγώνων σκυταλοδρομιών, που διεξάγονται φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ο σημαντικός αγώνας θα διεξαχθεί από τις 10:30 έως τις 13:30 την Κυριακή 16 Νοεμβρίου στην Πλατεία Κανάρη στο Πασαλιμάνι και τα έσοδα του θα διατεθούν στο ίδρυμα «ΑΡΓΩ».

Ο Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην ανοικτή θάλασσα, Σπύρος Γιαννιώτης, είναι ένας από τους πολλούς γνωστούς αθλητές που στηρίζει τον αγώνα και θα συμμετάσχει με την ομάδα του σε ένα διαφορετικό ρόλο, απ’ ότι τον έχουμε συνηθίσει.

Ο κορυφαίος κολυμβητής του Ολυμπιακού μίλησε στον ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 γι’ αυτή την προσπάθεια και κάλεσε όλο τον κόσμο να συμμετάσχει στον αγώνα γιορτή, ενώ παράλληλα αποκάλυψε τους δικούς του προσωπικούς στόχους στην κολύμβηση, που φτάνουν μέχρι την Ολυμπιάδα του Ρίο.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ:

Eίναι ένας αγώνας για πολύ καλό σκοπό, οπότε πρέπει όλοι να βοηθήσουμε σε κάτι τόσο όμορφο και αυτό είναι καλό να γίνει απ’ όλες πλευρές. Πρέπει να στηρίζουμε τέτοιου είδους προσπάθειες. Η αλήθεια είναι ότι ο Πειραιάς χρειάζεται τέτοιους αγώνες και είμαι βέβαιος ότι από του χρόνου, θα μπορέσουμε να κάνουμε και κολυμβητικούς αγώνες. Έχουμε τις θάλασσες, το κομμάτι μπροστά στα «Βοτσαλάκια» είναι πολύ ωραίο και νομίζω ότι γενικότερα αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί με μεγάλη επιτυχία. Τώρα έχουμε τα Street Relays και βήμα – βήμα θα κάνουμε σημαντικά πράγματα. Το θέμα είναι ότι θα τρέξουμε για καλό σκοπό, θα είμαστε εκεί και θέλουμε και ο κόσμος να είναι μαζί μας».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ… ΡΙΟ:

«Για άλλα δυο χρόνια τουλάχιστον θα προσπαθήσω να φτάσω μέχρι το Ρίο. Το καλό είναι ότι μέσα από την Ολυμπιακή Επιτροπή βρέθηκε μια χορηγία από την Eurobank και νομίζω ότι αυτό θα βοηθήσει πολύ, για να κυνηγήσω το όνειρο μου, που είναι η συμμετοχή και ένα μετάλλιο. Το σίγουρο είναι ότι θα παλέψω με το 100% των δυνατοτήτων μου να φτάσω τον στόχο. Αυτή την περίοδο έχουμε ξεκινήσει να φορτσάρουμε στην προπόνηση, τα Χριστούγεννα θα πάμε στο εξωτερικό για προετοιμασία με στόχο να είμαι έτοιμος το καλοκαίρι του 2015 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, όπου θα παιχτεί η πρόκριση μου για την Ολυμπιάδα και θέλω από την πρώτη φάση να πάρω το εισιτήριο»

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :