Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΣΑΡΩΤΙΚΟΣ... ΧΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-18



Ούτε για προπόνηση δεν έκανε η Χίος για τον Ολυμπιακό, ο οποίος σάρωσε 1-18 την ομάδα του «νησιού της μαστίχας», στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Α1 πόλο Ανδρών και διατήρησε το απόλυτο.

Ο Ολυμπιακός νίκησε με μεγάλη άνεση τη Χίο στον αγώνα που ολοκλήρωσε την τρίτη αγωνιστική της Α1 πόλο Ανδρών και διατήρησε το αήττητο και την πρώτη θέση στη βαθμολογία, αφήνοντας τους γηπεδούχους στις χαμηλές θέσεις του πίνακα.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, με τους ερυθρόλευκους να περνούν ένα εύκολο απόγευμα. Ο ΝΟ Χίου σκόραρε στο πρώτο οκτάλεπτο το μοναδικό του γκολ, με τους Χιώτες να μην μπορούν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα για το υπόλοιπο του παιχνιδιού.

Από πλευράς Ολυμπιακού, οι Γιάννης Φουντούλης, Χριστόδουλος Κολόμβος και Γιώργος Δερβίσης σημείωσαν από 4 γκολ.

Σημειώνεται ότι στον πάγκο του ΝΟΧ κάθισε ο Μάκης Μικέδης, λόγω απουσίας του Μίλαν Τζόρτζεβιτς, ενώ δεν αγωνίστηκαν για τη γηπεδούχο ομάδα οι τιμωρημένοι Γαλανόπουλος και Μιμίδης.


Οκτάλεπτα: 1-6, 0-3, 0-3, 0-6

ΧΙΟΣ: Ι. Γαβαλάς 1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μυλωνάκης 1, Βλαχόπουλος 1, Ι. Φουντούλης 4, Ράντζεν 1, Κολόμβος 4, Γούνας 3, Δερβίσης 4

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :