Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ... ΣΤΟ ΤΟΡ-100 ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Ο ΠΟΥΛΙΔΟ! (ΡΗΟΤΟ)



Μεγάλο μεξικάνικο δίκτυο τοποθετεί τον Άλαν Πουλίδο μαζί με τον Ροναλντίνιο ως υποψηφίους για το πρόσωπο της χρονιάς ενώ στα άρθρα με την πιο μεγάλη αναγνωσιμότητα αυτά με τον διεθνή ποδοσφαιριστή τα έχει σε περίοπτη θέση!

Το "Mmdeportes.telediario.mx" κάνει μία μεγάλη ψηφοφορία για το πρόσωπο της χρονιάς στο ποδόσφαιρο στο Μεξικό. Δύο εκ των υποψηφίων είναι οι Πουλίδο και Ροναλντίνιο με το poll να είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Επιπλέον σε ξεχωριστό κείμενο που αναρτήθηκε στο site και είναι και πρώτο θέμα του ως μία ανασκόπηση της χρονιάς που έφυγε ο Άλαν Πουλίδο βλέπει το όνομά του 12 φορές σε άρθρα που τον αφορούν. Στις τοπ 100 ειδήσεις της χρονιάς που φεύγει ο διεθνής ποδοσφαιριστής βρέθηκε στην 11η, 19η, 33η, 44η, 52η, 54η (πρόκειται για θέμα με την σύντροφο του αδερφού του), 59η, 63η, 76η, 83η, 88η (ξανά θέμα για την κοπέλα του αδερφού του) και 90ή.

Με εξαίρεση τα δύο κείμενα που σχετίζονται με την σύντροφο του αδερφού του (όπου βέβαια αναφέρεται πάλι) όλα τα άλλα έχουν να κάνουν με τον ίδιο τον Πουλίδο. Άλλα με στιγμές της ποδοσφαιρικής του καριέρας και άλλα με τις εξελίξεις για το μέλλον του.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :