Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΟΥΣ «16» ΤΟΥ Youth League



Το ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό στην κλήρωση της Δευτέρας στη Νιόν δεν περιορίζεται μόνο στον αντίπαλο για τη φάση των «32» και το υποψήφιο ζευγάρι για αυτή των «16» του Europa League.

Την ίδια μέρα θα μάθει τον αντίπαλό της και η U-19 του Θρύλου, η οποία έχει προκριθεί στη φάση των «16» του Youth League, παίρνοντας τη δεύτερη θέση στον όμιλό της πίσω από την Ατλέτικο Μαδρίτης και αποκλείοντας τη Γιουβέντους και τη Μάλμε.

Υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού είναι οι επτά σύλλογοι που πήραν την πρώτη θέση στους υπόλοιπους ομίλους της διοργάνωσης. Δεν είναι δηλαδή ανάμεσά τους η Ατλέτικο.

Ο Ολυμπιακός θα κληρωθεί με μία εκ των Ρεάλ Μαδρίτης, Μπενφίκα, Άντερλεχτ, Μάντσεστερ Σίτι, Άγιαξ, Τσέλσι και Σαχτάρ.

Αποφεύγει εκτός από την Ατλέτικο και τις Λίβερπουλ, Ζενίτ, Άρσεναλ, Ρόμα, Μπαρτσελόνα, Σάλκε και Πόρτο που τερμάτισαν δεύτερες στους άλλους ομίλους.

Την ίδια μέρα θα γίνει και η κλήρωση για την προημιτελική φάση.

Τα ματς για τους «16» θα γίνουν στις 17-18/2 και 24-25/2

Οι αγώνες της προημιτελικής φάσης έχουν προγραμματιστεί για τις 10-11/3 και 17-18/3.

Η τελική φάση θα γίνει σε μοντέλο Final 4, με τους αγώνες σε γήπεδο της Νιόν, δίπλα στα γραφεία της UEFA . Οι ημιτελικοί στις 10 Απριλίου και ο τελικός στις 13 Απριλίου 2015.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :