Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ... 20η ΑΓ. ΤΗΣ SUPER LEAGUE!



Ένα σημαντικό πρόβλημα… προκάλεσε η «πτώση» της Κυβέρνησης, μετά την αδυναμία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και την… προκήρυξη εκλογών για την Κυριακή 25 Ιανουαρίου από τον Αντώνη Σαμαρά.

Αυτό σημαίνει πως την Κυριακή που οι Έλληνες θα οδηγηθούν στις κάλπες δεν δύναται να πραγματοποιηθούν αγώνες της Super League, κάτι που προκαλεί... σημαντικό πρόβλημα στη διοργανώτρια αρχή, μια και δεν υπάρχει η… δυνατότητα αναβολής της 20ης αγωνιστικής, που έχει προγραμματιστεί για το τριήμερο 24-26 Ιανουαρίου.

Οι ημερομηνίες είναι περιορισμένες και εντός των επόμενων ημερών, η Super League θα κληθεί να αποφασίσει για το… μέλλον της αγωνιστικής. Σύμφωνα με δημοσίευμα του "onsports.gr", το σενάριο που φαντάζει πιο… πιθανό, είναι η μετάθεση των αγώνων της Κυριακής, για το Σάββατο 24 Ιανουαρίου και τη Δευτέρα 26 του μηνός.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :