Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΒΡΕΝΤΖΟΣ : ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ!



Τη μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού, που θα βοηθήσει την ομάδα να προχωρήσει στο Europa League, προανήγγειλε ο διευθύνων σύμβουλος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, μετά την κλήρωση με την Ντίπρο.

«Είναι μία καλή κλήρωση. Οι καιρικές συνθήκες στο Κίεβο θα είναι αρκετά δύσκολες. Είναι σημαντικό για εμάς που για τρίτη σερί χρονιά είμαστε στην Ευρώπη και μετά τη φάση των ομίλων. Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια θα υπάρχει και τύχη. Θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε και στην επόμενη φάση.

Σίγουρα η ομάδα θα ενισχυθεί. Θα μιλήσουμε και με τον προπονητή μας, ο οποίος έχει ένα σημαντικό ρόλο στις μεταγραφές. Η ομάδα μας θα είναι καλύτερη στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Είναι μία διοργάνωση, που οι ομάδες που είναι στα μέτρα μας, αν και οι υπάρχουν και ομάδες επιπέδου Champions League. Θα υπάρξουν δύσκολα και μακρινά παιχνίδια», ήταν τα λόγια του στη Nova.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :