Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΕ... ΤΡΕΙΣ



Ο Ολυμπιακός δεν ήταν μόνος του στη Μυτιλήνη. Στο πλευρό της ομάδας εκτός από τον κόσμο βρέθηκε και ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος είδε από κοντά τις προσπάθειες των παικτών του.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 0-5 και πλέον βρίσκεται στον πόντο από τον ΠΑΟΚ, που πέρασε... όπως πέρασε από τη Λιβαδειά.

Αξίζει να τονιστεί πως στη Μυτιλήνη ο πρόεδρος του Θρύλου είχε μερικά πολύ σημαντικά τετ-α-τετ και δη με τους κορυφαίους Έλληνες παίκτες του ρόστερ. Ο πρόεδρος λοιπόν συζήτησε με τον Μήτρογλου για πολλή ώρα στο ξενοδοχείο της αποστολής, ενώ τα είπε με τον «πιστολέρο» και κατά την επιστροφή των ερυθρόλευκων από το νησί.

Από εκεί και πέρα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε και με τον Γιάννη Μανιάτη. Ο αρχηγός των ερυθρόλευκων φαίνεται να είναι επηρεασμένος από την κριτική που του ασκείται, με τη συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από αυτό το θέμα, ενώ ο πρόεδρος είχε συζήτηση και με τον Σιόβα, η επιστροφή του οποίου ενισχύει σημαντικά την εικόνα του Ολυμπιακού.


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :