Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΛΟΤΖΕΣΚΙ, ΑΛΛΑ...



Χωρίς τον Ματ Λοτζέσκι που ανέβασε πυρετό και έμεινε εκτός προπόνησης συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αυριανό (27/12) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Με απρόοπτο συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το μεγάλο ματς του πρωταθλήματος με τους "πράσινους" στο ΣΕΦ για την 11η αγωνιστική. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, δεν είχε στη διάθεσή του τον Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος ανέβασε πυρετό και προτιμήθηκε να μείνει εκτός για να ξεκουραστεί και να μην επιδεινωθεί η κατάσταση του.

Ο Αμερικανός φόργουορντ, ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά κόντρα στον Παναθηναϊκό, αφού εκτιμάται πως σήμερα θα είναι καλύτερα και θα προπονηθεί.

Σε ότι αφορά τον Γιώργο Πρίντεζη, ακολούθησε για πέμπτη συνεχόμενη μέρα το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση στον αστράγαλο και ενδέχεται να είναι στη δωδεκάδα, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Ο διεθνής φόργουορντ των ερυθρόλευκων είναι, όπως είαι φυσικό, ανέτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης καθώς έλλειπε από την αγωνιστική δράση για δυόμισι μήνες και θα είναι... έκπληξη αν καταφέρει να βρει χρόνο συμμετοχής στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Λογικά, η επιστροφή του θα γίνει στο εναρκτήριο παιχνίδι του Top 16 της Ευρωλίγκας με τη Μάλαγα στην Ισπανία στις 2 Ιανουαρίου.

Αντίστροφα για την επιστροφή του μετράει και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, που μέρα με τη μέρα ανεβάζει ρυθμό και σύντομα θα συμμετέχει και αυτός στα μέρη των προπονήσεων που περιλαμβάνουν επαφές με τους συμπαίκτες του. Υπολογίζεται πως θα είναι έτοιμος στα μέσα Ιανουαρίου.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :