Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΝΙΚΗ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ!



Ο «λαβωμένος» στα μετόπισθεν Ολυμπιακός θέλει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς στην έδρα της Καλλονής, αλλά πρόθεση όλων είναι να κλείσουν τη χρονιά και με μία καλή εμφάνιση.

Τη νίκη με την οποία θα αξιοποιήσει τις γκέλες που έκαναν μεσοβδόμαδα ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός ψάχνει απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Καλλονή στη Μυτιλήνη (19:30, Novasports 1).

Άλλωστε, αν οι ερυθρόλευκοι επικρατήσουν σήμερα της ομάδας του Γιάννη Μαντζουράκη και οι άλλοι δύο διεκδικητές του τίτλου έχουν εκ νέου απώλειες, τότε το 2015 θα τους βρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας.

Παράλληλα, όμως, οι παίκτες του Μίτσελ θέλουν να πραγματοποιήσουν και μία πειστική εμφάνιση, με την οποία δεν θα δώσουν περιθώρια αμφισβήτησης για τη δυναμική τους και θα αρχίσουν να παίρνουν τα... πάνω τους.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Αμπιντάλ, Σιόβα και Μασουακού. Στον άξονα θα είναι ο Εντινγκά και ο Μανιάτης, με τον Ντοσεβί και τον Κασάμι στα πλάγια.

Ο Τσόρι θα έχει οργανωτικό ρόλο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Μήτρογλου.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Φορτούνης, ώστε να δώσει περισσότερες λύσεις στον Μίτσελ στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Μπενίτες, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Γιαννούλης, Γκαζαριάν και Βούρος.

Εκτός έμειναν οι Μποτία και Αυλωνίτης, μαζί με τους επίσης τραυματίες ή προερχόμενους από προβλήματα Ντουρμάζ, Μιλιβόγεβιτς, Σαλίνο και Φουστέρ, ενώ εκτός έμεινε και ο Αφελάι.

Στη Μυτιλήνη αναμένεται να είναι σήμερα και ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια δείχνει εμπράκτως ότι είναι κοντά στην ομάδα, περνώντας το... μήνυμα σε όλους για τη σημασία που έχει ο κάθε αγώνας στο πρωτάθλημα, ενώ αξίζει να τονιστεί πως ο Θρύλος θα έχει και αρωγό τον κόσμο του που θα βρεθεί στις εξέδρες του κατακόκκινου νησιού.

Αυτό θα είναι και το τελευταίο παιχνίδι του Ερίκ Αμπιντάλ και ο Ολυμπιακός θα έχει την τιμή να λέει πως αυτός ο μεγάλος ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε την καριέρα του στην Ελλάδα και στον πρωταθλητή της.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :