Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΣΙΚΑΓΟ ΣΤΟΝ ΑΜΠΙΝΤΑΛ



Στην ευχάριστη θέση να αντικρίσουν από κοντά τη ξεχωριστή ποδοσφαιρική φυσιογνωμία, που ακούει στο όνομα Ερίκ Αμπιντάλ είχαν το περασμένο καλοκαίρι τα παιδιά της Σχολής του Ολυμπιακού, που εδρεύει στο Σικάγο.

Ο Γάλλος αμυντικός, ο οποίος αποχαιρετά την ενεργό δράση, ήταν ένας από τους προσκεκλημένους της Σχολής στην εκδήλωση που διοργάνωσε με αφορμή την παρουσία του ποδοσφαιρικού τμήματος στην πόλη για το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ για το ICC.

Οι υπεύθυνοι της Σχολής δεν γινόταν να μην αποχαιρετήσουν τον Γάλλο αστέρα μετά τη δημοσιοποίηση της απόφασής του να σταματήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

«Ευχαριστούμε που μας επισκέφτηκες στο Σικάγο, Ερίκ Αμπιντάλ. Καλή τύχη στις μελλοντικές σου προσπάθειες απ’ όλους μας εδώ, στη Σχολή του Ολυμπιακού», ανέφερε το σχετικό μήνυμα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :