Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Η «ΠΡΩΤΗ» ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΓΕΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ



Την πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού θα κάνει στον επερχόμενο 3ο ετήσιο αγώνα αγάπης ο Δημήτρης Μαυρογενίδης.

Οι ερυθρόλευκοι δείχνουν και πάλι το κοινωνικό τους πρόσωπο. Αυτό γίνεται με τον 3ο ετήσιο αγώνα αγάπης. Ως γνωστόν είναι προγραμματισμένος να γίνει στο Καραϊσκάκη την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου στις 12:00. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει την φιλανθρωπική του δράση.

Ένας αγώνας θα διεξαχθεί μεταξύ των βετεράνων του Ολυμπιακού και των υπαλλήλων της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ένας μεταξύ των παλαιμάχων και των δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας. Ο Δημήτρης Μαυρογενίδης που εργάζεται πλέον στις Ακαδημίες του Θρύλου θα κάνει ντεμπούτο με την ομάδα των βετεράνων άσων των πρωταθλητών.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :