Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΜΕΣΙ ΣΤΟΝ ΑΝΡΙ! (ΡΗΟΤΟ)



Ο Λιονέλ Μέσι έγραψε συγκινητικό μήνυμα στο Facebook, τονίζοντας ότι αισθάνεται τυχερός που έπαιξε μαζί με τον Τιερί Ανρί στην Μπαρτσελόνα.

Ένα ξεχωριστό... «ευχαριστώ» θέλησε να πει ο Λιονέλ Μέσι για όλες τις στιγμές που πέρασε μαζί με τον Τιερί Ανρί, λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση του Γάλλου αστέρα να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Ο Αργεντίνος δεν θα ξεχάσει ποτέ όσα περάσανε μαζί στην Μπαρτσελόνα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι δύο σούπερ σταρ ήταν συμπαίκτες για τρία χρόνια στην Μπαρτσελόνα κατακτώντας δύο πρωταθλήματα Ισπανίας, ένα Κύπελλο Ισπανίας, ένα Τσάμπιονς Λιγκ, ένα Σούπερ Καπ Ισπανίας και ένας ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

«Φίλε μου Τιερί, ποτέ δεν θα ξεχάσω τις στιγμές που περάσαμε όταν παίξαμε μαζί. Είμαι τυχερός που έπαιξα μαζί σου και σου εύχομαι τα καλύτερα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μέσι.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :