Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΟΣ Ο ΚΑΖΑΖΗΣ... ΗΘΕΛΕ ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ!



Μπορεί ο Ολυμπιακός να νίκησε τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Δημήτρης Καζάζης δεν έμεινε ευχαριστημένος για τον έναν χαμένο βαθμό.

«Η νίκη είναι νίκη, αλλά εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος. Δεν έχεις δικαίωμα να χαλαρώσεις. Εκεί νομίζω πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό και αποφασιστικότητα, να καθαρίσεις 3-0 και να φύγεις.

Μετά έγινε ρώσικη ρουλέτα και πήγαμε σε ένα παιχνίδι 3-2, αλλά χάσαμε άδικα ένα βαθμό. Έπρεπε να τελειώσουμε το τρίτο σετ και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να φύγουμε», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Για την απόδοση του Ντιάτσκοφ: «Δεν είναι μόνο ο Αντρέι. Είναι από τα παιδιά που τα έχουμε επιλέξει να βοηθήσουν, όπως και οι 14 αθλητές. Προσπαθούμε να έχουμε μία καλή χημεία και είμαστε σε καλό σημείο, είμαστε πρώτοι, δεν έχουμε ήττα και συνεχίζουμε».

Για το ροτέισον: «Δεν είναι εύκολο το ροτέισον. Πρέπει να το διαχειριστούμε για να βγάλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Το καλό είναι ότι έχουμε επιλογές, τα παιδιά ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και το κάνουν. Στην Ελλάδα μέχρι στιγμής είμαστε καλά».

Για το Τσάμπιονς Λιγκ: «Η πρόκριση έχει απομακρυνθεί. Εγώ είμαι ρεαλιστής. Είχαμε ευκαιρία να πάρουμε την πρόκριση μέσα στο γήπεδό μας, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήρθε μία απογοήτευση. Σήμερα, μέχρι το τρίτο σετ στο 16-12 ήμασταν καλά. Ναι μεν το κερδίσαμε, αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος γιατί χάσαμε ένα βαθμό».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :