Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ... ΑΜΠΙΝΤΑΛ (ΡΗΟΤΟ)



O Σύνδεσμος Φίλων Μπαρτσελόνα Αθήνας λίγες μέρες πριν την ανακοίνωση αποχώρησης του Ερίκ Αμπιντάλ συνάντησε τον Γάλλο αμυντικό.

O Σύνδεσμος Φίλων Μπαρτσελόνα Αθήνας (Penya Barcelonista d' Atenes) είχε την χαρά και την τιμή να βραβεύσει τον Ερίκ Αμπιντάλ, λίγες ημέρες πριν εκείνος ανακοινώσει την αποχώρησή του από την ομάδα του Ολυμπιακού και την ενεργό δράση γενικότερα.

Στο δελτίο Τύπου τονίζεται μεταξύ άλλων:

«Μέλη του Συνδέσμου βρέθηκαν στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού και απένειμαν στον Ερίκ Αμπιντάλ τιμητική πλακέτα, καθώς και φανέλα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Συνδέσμου με το όνομά του. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Ο Ερίκ είναι ένα σύμβολο, πέρα και ξέχωρα από την ποδοσφαιρική του αξία, θυμίζοντας σε όλους μας ότι η ανθρώπινη προσπάθεια δεν έχει όρια. Είναι εκεί για να δίνει κουράγιο σε όσους αγωνίζονται για τη ζωή τους και παλεύουν για αυτή κάθε μέρα.

Για τους οπαδούς του F.C. Barcelona θα είναι πάντα ξεχωριστός και ελπίζουμε να επιστρέψει στην οικογένεια της Barca, με κάποιο άλλο ρόλο. Όσο για τους Έλληνες οπαδούς του F.C. Barcelona, νιώθουμε τυχεροί που ο Ερίκ Αμπιντάλ ήρθε στη χώρα μας και έτσι είχαμε τη δυνατότητα τον δούμε από κοντά.

Ο Σύνδεσμος εύχεται στον Ερίκ Αμπιντάλ ό,τι καλύτερο για τον ίδιο και την καριέρα στο ποδόσφαιρο, από το πόστο που εκείνος θα επιλέξει. Επίσης, ευχαριστούμε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τη βοήθειά τους».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :